EAN code kopen? | Binnen 3 minuten geleverd

EAN codes kopen doe je bij ons als je per direct EAN nummers nodig hebt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij ons kan je gemakkelijk en tegen scherpe prijzen een of meerdere EAN codes kopen. Een EAN code kopen bij EANCodedirect.nl kan op twee manieren: of je koopt slechts de EAN code óf je bestelt de EAN codes inclusief barcode. Het aanvragen van alleen de codes en nummers is ideaal voor online verkoop, terwijl de barcodes handig zijn voor fysieke producten.

EAN Codes kopen met spoed?

EAN code kopen doe je snel en gemakkelijk bij EANcodeDirect.nl. Door ons uitermate snelle systeem ontvang je de gekochte EAN codes binnen enkele seconden in je mailbox. De officieel erkende EAN codes komen per e-mail in een overzichtelijk Excel bestand. Indien je ook de streepjescodes toevoegt aan je bestelling, dan zul je deze gezamenlijk in een excel bestand ontvangen. Je krijgt dan in de linkerkolom de EAN codes en in de rechterkolom de bijpassende streepjescode. De EAN codes kun je vervolgens makkelijk inladen in een excel reader van je labelprinter software. Een EAN code kopen doe je dus het goedkoopst, snelst en efficiëntst bij EANcodedirect.nl

EAN nummers kopen

EAN nummer of EAN code kopen doe je direct en gemakkelijk bij EANcodedirect.nl. Een EAN nummer is verplicht als je besluit om je producten te gaan verkopen op platformen zoals Bol.com, Amazon, Google Shopping, fonQ, Itunes etc. Deze EAN nummers moeten officieel erkend zijn zodat jouw producten goed te onderscheiden zijn ten opzichte van de rest. Een EAN nummer bestaat uit 13 cijfers die speciaal voor jouw product gegenereerd is. Als je een EAN nummer aanvraagt bij EANcodedirect.nl ben je er zeker zeker van dat het een officieel erkend EAN nummer betreft. Wij kunnen je dit garanderen omdat wij een officiële reseller zijn van de EAN Organisation Europe dit is de organisatie die EAN nummers uit Europa in beheer heeft. Een EAN nummer kopen hoeft dus helemaal niet moeilijk zijn als je deze besteld bij EANcodedirect.nl, want de EAN nummers heb je binnen enkele minuten in je mailbox.

EAN code snel aanvragen

EAN code aanvragen? Dan ben je bij EANcodedirect.nl aan het juiste adres. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van EAN codes bij ons wordt u niet verrast met onverwachte kosten. Bent u niet tevreden met de EAN code? Wij bieden je een 100% tevredenheidsgarantie, dus niet goed, geld terug. Bij ons kan je 1 EAN code bestellen of 1.000 EAN codes als je deze nodig hebt, bij EANcodedirect.nl bepaal jezelf hoeveel EAN codes je koopt. De EAN codes ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox, want wij snappen dat ondernemers weinig tijd hebben om zich met dit soort zaken bezig te houden. Wij verkopen alleen EAN codes die je voor al jouw producten kan gebruiken. Een EAN code aanvragen kan je dus zonder enige twijfel doen bij EANcodedirect.nl een officiële reseller van EAN codes.

Een EAN code kopen of een EAN nummer kopen is in wezen zo goed als hetzelfde. Het onderscheid is eigenlijk alleen maar belangrijk op het moment dat je naast een webwinkel ook een fysieke winkel hebt. Dat zit zo: het verschil zit hem in wat de streepjescode is en wat het nummer daarboven betekent. Laten we bij het begin beginnen: de cijfers van een streepjescode zijn een soort vertaling van de eigenlijke streepjes van een streepjescode. Je zou het volgende onderscheid kunnen maken: een code zijn de streepjes, het nummer is de cijferreeks.

EAN code kopen, EAN nummer kopen: wat is het verschil in de praktijk?

Een EAN code kopen of een EAN nummer kopen is in de praktijk precies hetzelfde. Als je bij ons een van de twee aanschaft, krijg je ook meteen een barcode daarbij, zodat je ook meteen stickers op je producten kan plakken voor in je fysieke winkel. Maar als je een webshop hebt, zal je die barcode niet zien. (Kijk maar eens op bol.com, daar zie je die nergens, ook niet bij het afrekenen). In plaats daarvan zal je de vertaling van die streepjes in cijfers zien staan: het EAN nummer. Dat komt omdat je via bol.com natuurlijk geen kassameisje hebt dat de producten voor je scant bij het afrekenen. Je hebt een nummer dus altijd nodig, een code niet altijd. Maar omdat ze zo goed als een en hetzelfde zijn, krijg je ze wel allebei geleverd als je bij ons een bestelling doet.

EAN code kopen, EAN nummer kopen: waar moet ik nog meer op letten?

Een EAN code kopen of een EAN nummer kopen is heel erg eenvoudig. Het is een kwestie van het aantal gewenste codes in je winkelmandje laden, een paar minuten wachten en je bent klaar. Maar let er bij het bestellen van het aantal nummers wel goed op dat je weet hoeveel aantallen je exact nodig hebt. De codes zijn ervoor bedoelt om de kleinste verschillen in een product te kunnen registeren. Denk aan verschillende kleuren, (for)maten, aantal exemplaren in een bepaalde bundel, een bepaalde druk. Met name kleding is een goed voorbeeld. Een verschil in maat van verder exact hetzelfde kledingstuk kan al een reden zijn om een andere EAN code te kopen of een extra EAN nummer te kopen.

EAN code kopen, EAN nummer kopen: wat is voordelig?

Een EAN code kopen is niet duur, als je ervan uit gaat dat je er al snel een redelijk aantal van nodig hebt voor een goed gevulde webshop met producten van verschillende specificaties. Desondanks geldt dat je meer korting krijgt op de stukprijs naarmate je meerdere exemplaren tegelijk besteld. Zo loopt de stukprijs van de codes van enkele euro’s tot een enkele cent. Je zal je er hoe dan ook geen buil aan vallen, maar het nodige inventarisatiewerk vooraf zal je toch wel wat aan geld kunnen besparen.

EAN code kopen, EAN nummer kopen: wat moet ik vooraf weten over mijn product?

een EAN code kopen of een EAN code kopen is heel eenvoudig, omdat je voor de aankoop zelf niets hoeft te weten, behalve dan hoeveel stuks je nodig hebt. Al de informatie die bij het registeren van het product komt kijken is iets wat helemaal losstaat. Je hoeft verder ook niet geregistreerd te staan als handelaar bij de KVK of op een andere manier aan kunnen tonen dat je een goed lopende (web)winkel hebt. De koop is niets meer en niets minder dan bestellen. Dat maakt een EAN code kopen erg eenvoudig. Binnen enkele minuten is de klus geklaard!

ean code garantie

Niet goed? Geld terug.

EANcodeDirect.nl levert uitsluitend erkende EAN codes, waardoor u gegarandeerd bent dat deze direct te gebruiken zijn.

Mocht er onverhoopt toch – binnen 30 dagen – merken dat de EAN codes niet werkzaam zijn voor uw product, dan boeken wij het geld direct terug!