EAN code kopen?

EAN codes kopen omdat je EAN nummers nodig hebt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier koop je gemakkelijk en tegen scherpe prijzen een of meerdere EAN codes. Een EAN code bestellen bij EANCodedirect.nl kan op twee manieren: of je koopt slechts de EAN code óf je bestelt de EAN codes inclusief barcode. Het aanvragen van alleen de codes en nummers is ideaal voor online verkoop, terwijl de barcodes handig zijn voor fysieke producten.

Wanneer EAN nummer bestellen?

Het aanvragen en bestellen van EAN code is in meerdere situaties handig of zelfs essentieel. Hieronder zetten we de belangrijkste toepassingen voor je op een rijtje.

EAN nummers kopen voor online verkoop

De meest voorkomende toepassing van EAN codes is online verkoop. Wil je online producten verkopen via een marktplaats zoals Bol, Amazon, Google Shipping, Fonq of Beslist.nl, dan is een EAN barcode aanvragen noodzakelijk. Zonder deze unieke 13-cijferige code kunnen de systemen van de verkoopplatformen je producten anders niet identificeren.

Fysieke winkel

Ook in fysieke winkels worden EAN nummers gebruikt. Aan de hand van barcode stickers of etiketten met EAN nummer kunnen artikelen bij de kassa gescand worden.

Voorraadbeheersystemen, e-Fulfilment & magazijnstellingen

Ten slotte kun je ook EAN codes kopen voor gebruik in je voorraadsysteem, magazijnstellingen of e-Fulfilment diensten. Bij elk van deze toepassingen zorgen de EAN codes ervoor dat je je producten eenvoudig kunt identificeren. Voor deze toepassingen kunnen zowel alleen codes als fysieke stickers worden gebruikt.

EAN nummer bestellen: voordelig en razendsnel

Het bestellen van EAN nummers, hier op EANCodedirect.nl, kost je slechts een aantal minuten. Wij zijn officieel reseller van EAN Organisation Europe, de organisatie die EAN-codes beheert, en bieden de codes aan tegen eenmalige lage prijzen. Binnen 3 minuten na je aankoop ontvang je de bestelde codes al!