EAN codes Google Shopping

Sinds 2017 zijn EAN codes ook verplicht voor verkopers op het platform Google Shopping. Bied je al producten aan op Google Shopping of wil je gaan verkopen op dit platform, dan zijn EAN codes dus noodzakelijk. Hier bij EANcodeDirect.nl bestel je officiële EAN nummers voor Google Shopping tegen lage, eenmalige prijzen. Na je bestelling zijn deze EAN codes zijn direct te gebruiken op Google Shipping en/of andere platformen.

Codes nodig sinds 2017

Google Shopping is een van de verkoopplatformen die de afgelopen jaren is overgestapt naar EAN codes. In het begin gold dit alleen voor verkopers die hun producten aanboden in de VS, Engeland en Duitsland. Sinds 2017 geldt dit ook voor landen zoals Nederland, België en meer. De EAN nummers voor Google Shopping zijn niet nodig wanneer je producten van je eigen merk verkoopt of als je gebruikte producten verkoopt. In alle andere gevallen zijn de codes verplicht.

EAN nummers kopen voor Google Shopping

Hoe werkt dat precies, het bestellen van EAN codes? Het bestelproces is eenvoudig en kost slechts enkele minuten. Het enige wat jij hoeft te doen is bepalen hoeveel codes je nodig hebt. Zodra je dit weet bestel je de online codes. Het aanleveren van documenten is niet nodig. Na je bestelling ontvang je de codes binnen 3 minuten in je mailbox. De codes zijn vervolgens direct te gebruiken op het Google Shopping verkoopplatform.

Laatste stap: koppelen codes

Ten slotte moeten de aangeschafte codes worden gekoppeld met Google Shopping zelf. Dit doe je binnen het verkoopplatform, op dezelfde plek als waar je de productomschrijving en prijsinformatie toevoegt.

Sinds een aantal jaar heb je ook voor Google Shopping EAN codes nodig. Deze koop je natuurlijk hier bij EANcodeDirect.nl!