EAN codes fonQ

Wil je producten verkopen op het populaire verkoopplatform fonQ? Dit is niet mogelijk zonder EAN codes. Gelukkig bestel je hier snel en gemakkelijk officiële EAN nummers voor jouw producten op fonQ. Deze ontvang je binnen een paar minuten en zijn direct te gebruiken.

Heb je wel EAN nummers nodig voor fonQ?

Zonder EAN code per uniek product kun je je producten niet aanbieden via fonQ. Aan de hand van de EAN code wordt het product namelijk gekoppeld aan de catalogus van fonQ.

Let op: verzin niet je eigen codes!

Het is een veelgemaakte fout: het verzinnen van EAN codes. Dit lijkt in eerste instantie wellicht een goed idee, maar in feite is dit een grote fout. Het verzonnen nummer kan namelijk overeenkomen met een officieel EAN nummer op het verkoopplatform. Dit heeft als gevolg dat de klant verkeerde producten ontvangt.

Te gebruiken bij alle grote verkoopplatformen

EAN nummers zijn niet alleen te gebruiken voor fonQ, maar ook voor andere grote verkoopplatformen. Denk hierbij aan Amazon, eBay, Bol.com, Google Shopping of Beslist.nl. Bovendien kunnen EAN codes gebruikt worden in fysieke winkels, voorraadsystemen en magazijnen.

EAN code kopen & koppelen aan fonQ

Het kopen van een of meerdere EAN codes gaat eenvoudig. Binnen 3 minuten ontvang je de bestelde codes. De volgende stap is om de EAN nummers te koppelen aan je producten in fonQ. Ook dit is kinderspel. Het verkoopplatform geeft duidelijk aan waar je de EAN code dient in te vullen. Zodra je de code en andere relevante informatie over het product hebt ingevoerd, ben je klaar om je product aan te bieden.

Bied je producten aan op fonQ, dan heb je EAN nummers nodig. Deze bestel je hier, bij EANcodeDirect.nl, tegen scherpe prijzen en zonder extra kosten.