EAN codes eBay

Velen van ons kennen eBay als platform waar vooral tweedehands producten op worden aangeboden. Echter, eBay is ook een verkoopplatform waar je nieuwe en refurbished producten wereldwijd kunt aanbieden. Hiervoor is een EAN Code per uniek product wel een vereiste. Gelukkig ben je daarvoor bij EANcodeDirect.nl op de juiste plek. Wij zijn officieel reseller, bieden 100% tevredenheidsgarantie en verkopen EAN nummers tegen scherpe prijzen.

EAN code voor eBay heeft meerdere voordelen

Een zogenaamde Product Identification Code — in de vorm van een EAN code — is verplicht wanneer je nieuwe of refurbished producten aanbiedt op eBay. Daarnaast heeft het gebruiken hiervan meerdere voordelen. Zo zorgt het ervoor dat je beter zichtbaar bent binnen de zoekresultaten van eBay zelf, maar ook dat je hoger scoort in zoekmachines zoals Google, Bing en Safari. Kortom, een EAN nummer voor eBay is niet alleen verplicht, maar ook nog eens in jouw voordeel.

Koppelen

Na de aanschaf van de codes moeten deze gekoppeld worden met de producten op het verkoopplatform. Dit klinkt in eerste instantie ingewikkeld, maar niets is minder waar. Dit doe je eenvoudig binnen het systeem van eBay zelf. Let op: eBay noemt EAN nummers ook wel Product-ID’s. Wanneer er wordt gevraagd om het Product-ID, vul je simpelweg de unieke EAN code in.

EAN nummer kopen voor verkopen op eBay?

Wil je nieuwe of refurbished producten verkopen eBay en heb je EAN codes nodig? Bij EANcodeDirect.nl koop je officiële EAN nummers tegen lage, eenmalige prijzen. Na je koop heb je binnen slechts een paar minuten beschikking over je codes en kun je ze direct koppelen aan eBay.

Verkoop je producten op eBay, dan zijn EAN codes een vereiste. Bij EANCodecodedirect.nl koop je ze voordelig, veilig en vliegensvlug!