EAN Codes België

Ook Belgische klanten kunnen ‘gewoon’ bij ons terecht voor hun EAN-codes. Het enige verschil met Nederlandse klanten is dat Belgische klanten hun BTW kunnen verleggen naar eigen land. Verder is het gehele bestelproces van de EAN codes gelijk. Aangezien de codes wereldwijd worden erkend kunnen ze ook zonder problemen in België, andere Europese landen of buiten Europa worden gebruikt.

Online code of fysieke barcode?

Ongeacht of je slechts een online EAN code nodig heeft of een fysiek etiket mét EAN barcode zoekt, bij EANCodedirect.nl ben je aan het juiste adres. De goedkoopste keuze is het kopen van online EAN codes. Deze zijn ideaal voor online verkoop, direct beschikbaar en laag geprijsd. Een EAN code met barcode is vooral handig voor de verkoop van fysieke producten, bijvoorbeeld in een winkel.

Uiteenlopende toepassingen

EAN codes hebben uiteenlopende toepassingen. Zo kunnen ze worden gebruikt voor de verkoop van producten op online verkoopplatformen zoals Bol, Amazon, Fonq, Beslist.nl en Google Shopping. Daarnaast worden ze vaak gebruikt voor de verkoop van producten in fysieke winkels, in voorraadbeheersystemen, magazijnstellingen, noem maar op.

Uiteenlopende BTW Ean Code België verleggen: waarom & hoe?

Als Belgische afnemer is het praktisch als je je BTW kunt berekenen en betalen in België. Dit brengt namelijk verschillende voordelen met zich mee. Wil je meer weten over het verleggen van BTW naar België? Lees dan dit artikel over BTW verleggen op de website van de Nederlandse Belastingdienst.

EAN Codes bestellen België

Zoals al werd gezegd gaat buiten het BTW verleggen om, alles aan het BTW-proces hetzelfde als bij een Nederlandse afnemer. Je bestelt de EAN code en ontvangt deze binnen enkele minuten. Alle kosten zijn eenmalig, je hoeft geen abonnement af te nemen.