EAN codes voor Amazon

Ook als je producten op het verkoopplatform Amazon wilt aanbieden zijn EAN codes noodzakelijk. Bij EANCodedirect.nl bestel je deze razendsnel en voordelig. Wij zijn officieel reseller, hebben een 100% tevredenheidsgarantie en bieden EAN nummers voor o.a. Amazon aan tegen scherpe prijzen. Na het plaatsen van je bestelling heb je binnen 5 minuten beschikking over de codes en kun je ze direct gebruiken om je producten aan te bieden op Amazon.

Heb ik een EAN nummer nodig voor Amazon?

Wil je producten verkopen op Amazon, dan zijn EAN Codes vereist. Zonder deze codes kan je simpelweg de te verkopen producten niet invoeren in het systeem van Amazon. De EAN codes vormen namelijk de essentiële schakel tussen het product en het verkoopsysteem. Aan de hand van de EAN codes herkent het Amazon-systeem welk product te koop wordt aangeboden, wat de eigenschappen hiervan zijn en hoeveel er nog op voorraad zijn. Het zelf verzinnen van EAN nummers raden wij te allen tijde af, aangezien dit op den duur kan leiden tot grote problemen.

Van bestelling tot verkopen

De eerste stap is om officiële EAN codes te kopen. Dat doe je hier tegen een lage, eenmalige prijs. Vervolgens ontvang je de nummers in je mailbox. Deze zijn direct te gebruiken. Hoe je dit doet? De volgende stap is om de nummers te koppelen aan de producten. Dit doe je in het systeem van Amazon zelf. Net zoals je normaliter productomschrijvingen en prijsinformatie toevoegt, voeg je nu ook de EAN code toe. Zodra je dit gedaan hebt, ben je klaar om je producten aan te bieden op Amazon!

Ook te gebruiken voor andere verkoopplatformen

Het Europees Artikel Nummer (EAN) wordt wereldwijd erkend en is in meer dan 100 landen de standaard. Daarom zijn deze codes ook zonder problemen te gebruiken voor andere verkoopplatformen. Denk hierbij aan Bol.com, Ebay, Fonq of Google Shopping. Bovendien kunnen EAN nummers in fysieke winkels worden gebruikt.

Om producten te verkopen zijn EAN codes noodzakelijk. Hier op EANcodeDirect.nl koop je ze goedkoop en snel en leggen we je uit hoe je ze moet gebruiken.