EAN Codes voor Bol.com kopen

Heb je een of meerdere EAN Codes voor Bol.com? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier kun je namelijk direct online EAN nummers bestellen die geschikt zijn voor het verkopen van online producten op Bol.com. De codes bestel je eenvoudig online en ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox. Deze zijn direct te gebruiken om unieke producten op Bol.com óf een ander verkoopplatform aan te bieden.

EAN codes voor bol.com zijn verplicht zodra je via een zakelijk account producten gaat verkopen. Wat dat betreft is bol.com niet heel veel anders dan een ‘gewone’ webwinkel; hij is alleen veel groter. De barcodes die je daarvoor aanschaft, zorgen ervoor dat de verkoop naar behoren verloopt. Mis je deze streepjescodes, dan loopt het mis. Het zou hetzelfde zijn als in een fysieke winkel een product naar de kassa brengen en dan geld in de kassalade te stoppen zonder te scannen of op een andere manier te registeren welk product er wordt afgerekend. Je kan je vast wel voorstellen dat dat niet werkt.

Een EAN code voor bol.com: een stap voor stap handleiding: de aankoop

Een EAN code voor bol.com aanvragen is niet lastig. Het neemt alleen flink wat tijd in beslag zodra het aantal streepjescodes dat je bestelt flink toeneemt. Als eerste bestel je het benodigd aantal EAN nummers. Let erop dat je voor elke productspecificatie een andere code nodig hebt. Dat betekent onder andere: voor elke andere kleur, (for)maat, editie of aantal stuks in een verpakking. Dit aantal kan erg snel oplopen. Bereid je goed voor en maak een goede inventaris van je producten: dit voorkomt onnodig hoge kosten of het mislopen van een bulkkorting.

Een EAN code voor bol.com: de EAN nummers

Zodra je weet hoeveel EAN codes voor bol.com je nodig hebt, koop je die op onze website. Je hoeft je nog geen zorgen te maken om de productspecificaties. De nummers die je toegewezen krijgt door de generator zijn geheel willekeurig: er wordt enkel gekeken welke nummers nog beschikbaar zijn. Omdat dit via een algoritme gebeurt, heb je al je benodigde nummers binnen enkele minuten in een handig en overzichtelijk Excel bestand.

Een EAN code voor bol.com: de productregistratie

Zodra je de EAN code voor bol.com ontvangen hebt, moet je de code daadwerkelijk registeren. In deze fase van de registratie koppel je een code daadwerkelijk aan een product. Dat doe je in je bol.com account. Er zal worden gevraagd naar alle benodigde specificaties die nodig zijn om je producten in de goede productengroep te kunnen verkopen en om het registratiesysteem goed te kunnen laten verlopen. Op deze manier zal je makkelijker klanten trekken met je producten.

Een EAN code voor bol.com: en de streepjescode dan?

Je zal merken dat je een EAN code voor bol.com nodig hebt en geen streepjescode of barcode voor een product dat je daar wil verkopen. Deze termen worden nogal eens door elkaar gebruikt en betekenen vrijwel hetzelfde, maar in het geval van bol.com is het verschil wel degelijk belangrijk. De bar-of streepjescode zijn de bekende streepjes die je kent van de supermarkt, waar de producten nog fysiek aan de kassa worden gescand. Bij het digitale systeem van bol.com werkt dat net iets anders. In jouw webwinkel zelf hoeft er niets op die manier gescand te worden. Daarom zie je bij de productomschrijvingen van bol.com slechts de vermelding EAN code staan, maar niet de ( afbeelding van een) streepjescode.

Een EAN code voor bol.com: hoe zit het met de KVK?

Een EAN code voor bol.com kopen is alleen verplicht als je een officieel zakelijk account opent op de website. In de praktijk betekent dat dus vaak dat je al bij de KVK geregistreerd staat op het moment dat je EAN nummers aanschaft. Maar dat betekent niet dat de KVK zelf iets met deze nummers te maken heeft. In theorie kan iedereen die dat wil EAN codes bestellen. Het is alleen wel zo dat mensen die geen bedrijf hebben daar niet zo veel meerwaarde uit zullen halen. De codes zijn namelijk vooral handig om te hebben als er een (uitgebreide), terugkerende administratie bijgehouden moet worden. Dat zal niet zo spannend zijn als je een enkele keer hobbymatig iets verkoopt, op het internet of ergens anders.

ean code garantie

Niet goed? Geld terug.

EANcodeDirect.nl levert uitsluitend erkende EAN codes, waardoor u gegarandeerd bent dat deze direct te gebruiken zijn.

Mocht er onverhoopt toch – binnen 30 dagen – merken dat de EAN codes niet werkzaam zijn voor uw product, dan boeken wij het geld direct terug!